Bønnemix med ris - Opskrift på bønnemix/bønnefyld med ris
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bønnemix med ris

Bønnemix med ris – Opskrift på bønnemix/bønnefyld med ris, sorte bønner, kidney bønner, majs og avocado. Denne bønnemix eller bønnefyld er så lækker og virkelig nem at lave. Bønnemix består af hvidløgskogte ris som blandes med sorte bønner, kidney bønner, kikærter, majs, avocado, citron, peberfrugt, salt og peber og  persille. Blandingen kan spises til nachos eller bruges som fyld i en madpandekage.

Denne portion er ret stor, men den kan halveres og serveres sammen med andre mexicanske retter, se alle mine mexi retter her.  Rigtig god fornøjelse!

Bønnemix med ris

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Bønnemix med ris

Fremgangsmåde

Bønnemix med ris

Svits hvidløg i en gryde i olivenolie. Hæld den mængde vand på, som angivet på risposen og kog risene som angivet. Lad det afkøle.

Bland kikærter, sorte bønner, kidney bønner, majs, peberfrugt, rødløg, avocado, citron, salt, peber og persille i en skål. Tilsæt ris. Smag til om der skal tilsættes mere salt eller peber. Server med nachos. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar