Bønnemix med ris - Opskrift på bønnemix/bønnefyld med ris
Opskrifter Livsstil Shop

Bønnemix med ris

Bønnemix med ris – Opskrift på bønnemix/bønnefyld med ris, sorte bønner, kidney bønner, majs og avocado. Denne bønnemix eller bønnefyld er så lækker og virkelig nem at lave. Bønnemix består af hvidløgskogte ris som blandes med sorte bønner, kidney bønner, kikærter, majs, avocado, citron, peberfrugt, salt og peber og  persille. Blandingen kan spises til nachos eller bruges som fyld i en madpandekage.

Denne portion er ret stor, men den kan halveres og serveres sammen med andre mexicanske retter, se alle mine mexi retter her.  Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Mexi mad til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Bønnemix med ris

150 g valgfri ris

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

1 dåse kikærter

1 dåse sorte bønner

1 dåse kidney bønner

1 dåse majs

1 grøn peberfrugt, skåret i tern

1 rødløg, skåret i tern

2 avocadoer, skåret i tern

Saften fra 1 citron

Salt og peber

1 bundt frisk persille eller koriander, finthakket

Nachos

Fremgangsmåde

Bønnemix med ris

Svits hvidløg i en gryde i olivenolie. Hæld den mængde vand på, som angivet på risposen og kog risene som angivet. Lad det afkøle.

Bland kikærter, sorte bønner, kidney bønner, majs, peberfrugt, rødløg, avocado, citron, salt, peber og persille i en skål. Tilsæt ris. Smag til om der skal tilsættes mere salt eller peber. Server med nachos. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.