Blondies med brombær og hvid chokolade - Opskrift på den bedste blondie
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blondies med brombær

Blondies med brombær og hvid chokolade – en skøn, sød og syrlig blondie-kage! Brombær og hvid chokolade er virkelig a match made in heaven! Den søde hvide chokolade sammen med den syrlige brombær er sådan en god kombination, især i denne blondie. En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade. Jeg har brugt frosne brombær, men de friske kan også bruges, nu hvor det er brombærtid, og der er fyldt med dem i naturen. Kagen kan også bages uden brombær og serveres med bær ved siden af. Bag gerne kagen en dag i forvejen, da den har allerbedst af at stå på køl et døgns tid, for at konsistensen bliver så fudgy som muligt! Jeg har også en anden blondies opskrift, med en anderledes dej og med rabarber. Prøv også min fudgy brownies, som er verdens bedste brownie! Rigtig god fornøjelse!

Blondies med brombær

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blondies med brombær

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smørret i en lille gryde og smelt herefter den hvide chokolade i det varme smør. Rør det sammen til en ensartet masse.

Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Hæld det smeltede chokolade og smør i dejen imens der piskes. Tilsæt salt og sigt hvedemel i æggesnapsen og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber. Vend brombærrene forsigtigt i dejen.

Beklæd en form på 25×30 cm med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 25 minutter.

Lad kagen afkøle og stil den herefter på køl, gerne til dagen efter, men den kan også sagtens nydes lun. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer
  1. Ej, hvor lyder det lækkert! Haven er fyldt med brombær lige nu, men er den god at fryse, så man kan forlænge sæsonen for lækre kager med brombær?

  2. En blondie er ikke nødvendigvis en brownie med hvid chokolade, ofte er det nærmere en form for cookie dej, der er bagt som “kage”

Skriv en kommentar