Blondie med påskeæg – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Blondie med påskeæg

Blondie med påskeæg – Opskrift på fudgy blondie med påskeæg. Denne kage er helt utrolig lækker og den er perfekt at servere for gæster i påsken og selvfølgelig også på alle andre tidspunkter. Kagen kan sagtens laves dagen før den skal serveres, da den har godt af at stå på køl, så den kan sætte sig og blive rigtig lækker fudgy. Jeg bruger en blanding af forskellige påskeæg, både dem hvor det er chokolade, og dem hvor det er marcipan.

En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og jeg har forskellige blondie opskrifter her på bloggen. Prøv f.eks. denne blondie med hindbær og ganache eller denne blondie med citron, parfait og påskeæg. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Blondie med påskeæg

Kager til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 35 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Blondie med påskeæg

225 g smør

225 g hvid chokolade

4 æg

200 g sukker

150 g hvedemel

200 g blandede chokoladepåskeæg og marcipanpåskeæg

 

Fremgangsmåde

Blondie med påskeæg

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen.  Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir. Kom hakkede påskeæg i dejen. Bag kagen i ca. 35-40 minutter. Den må gerne være lidt blød i midten. Stil kagen på køl. Skær herefter kagen ud i forkanter og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.