Blondie med påskeæg - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blondie med påskeæg

Blondie med påskeæg – Opskrift på fudgy blondie med påskeæg. Denne kage er helt utrolig lækker og den er perfekt at servere for gæster i påsken og selvfølgelig også på alle andre tidspunkter. Kagen kan sagtens laves dagen før den skal serveres, da den har godt af at stå på køl, så den kan sætte sig og blive rigtig lækker fudgy. Jeg bruger en blanding af forskellige påskeæg, både dem hvor det er chokolade, og dem hvor det er marcipan.

En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og jeg har forskellige blondie opskrifter her på bloggen. Prøv f.eks. denne blondie med hindbær og ganache eller denne blondie med citron, parfait og påskeæg. Rigtig god fornøjelse!

Blondie med påskeæg

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Blondie med påskeæg

Fremgangsmåde

Blondie med påskeæg

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen.  Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir. Kom hakkede påskeæg i dejen. Bag kagen i ca. 35-40 minutter. Den må gerne være lidt blød i midten. Stil kagen på køl. Skær herefter kagen ud i forkanter og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar