Blondie med påskeæg - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Blondie med påskeæg

Blondie med påskeæg – Opskrift på fudgy blondie med påskeæg. Denne kage er helt utrolig lækker og den er perfekt at servere for gæster i påsken og selvfølgelig også på alle andre tidspunkter. Kagen kan sagtens laves dagen før den skal serveres, da den har godt af at stå på køl, så den kan sætte sig og blive rigtig lækker fudgy. Jeg bruger en blanding af forskellige påskeæg, både dem hvor det er chokolade, og dem hvor det er marcipan.

En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og jeg har forskellige blondie opskrifter her på bloggen. Prøv f.eks. denne blondie med hindbær og ganache eller denne blondie med citron, parfait og påskeæg. Rigtig god fornøjelse!

Blondie med påskeæg

Kager til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Blondie med påskeæg

Fremgangsmåde

Blondie med påskeæg

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen.  Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir. Kom hakkede påskeæg i dejen. Bag kagen i ca. 35-40 minutter. Den må gerne være lidt blød i midten. Stil kagen på køl. Skær herefter kagen ud i forkanter og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar