Hjemmelavede blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, dild, rødløg og citronskiver. Blinis bages traditionelt med boghvedemel, der giver en lidt mere grov stuktur og “grovere” smag, som jeg synes passer rigtig godt til fyldet. Du kan dog sagtens bage dem med almindeligt hvedemel. Blinis er en fin og hurtig forret/appetizer at servere og de kan også toppes med f.eks. røget laks, rejer og kaviar. Hvis du er ligeså vild med stenbiderrogn som jeg er, så skal du også prøve denne kartoffelpizza med stenbiderrogn og burrata. God fornøjelse!
Blinis med stenbiderrogn
Ingredienser
Blinis (ca. 30 stk.):Fremgangsmåde
Blinis:
Kom boghvedemel, kærnemælk, salt og æg i en skål, og pisk det sammen til en sej, lidt tyk dej. Lige inden blinis’ne skal bages, røres natronen ud i en lille smule kærnemælk og blandes i dejen. Bag små blinis-pandekager i smør ved middelvarme.
Pynt de nybagte blinis med creme fraiche, stenbiderrogn, hakket rødløg, dild og citronskiver. Spis dem med det samme, så smager de allerbedst. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar