Blinis med peberrodscreme – Opskrift på nemme og lækre blinis med pisket peberrodscreme, agurk og krebsehaler. Disse små blinis-hapsere er så hurtige at lave og super lækre. De kan enten serveres som appetizer inden forretten eller de kan også serveres som forret, sammen med andre små hapsere.
Få mine andre opskrifter på lækre forretter lige her.
Disse blinis serveres med en peberrodscreme, som laves ved at piske creme fraiche 38% i en foodprocessor med friskrevet peberrod, salt og peber. Cremen skal køres til den er tyk og luftig, så kan den nemlig kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på blinis. På den måde holder cremen formen og flyder ikke ud, som normal creme fraiche gør. Disse blinis kan sagtens pyntes et par timer før servering og opbevares på køl. Jeg har bare købt blinis, men de kan selvfølgelig også laves selv, se min opskrift på hjemmebagte blinis her.
Prøv også disse blinis med 2 x fyld. Rigtig god fornøjelse!
Blinis med peberrodscreme
Ingredienser
PeberrodscremeFremgangsmåde
Peberrodscreme
Kom ingredienserne i en foodprocessor og blend til en tyk og luftig creme. Smag til med salt og peber. Kom peberrodscremen i en sprøjtepose og klip et lille hul forenden.
Sprøjt peberrodscremen på blinis og pynt med agurketern, krebsehaler og frisk dild. De kan godt stå på køl i et par timer inden servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar