Blinis med peberrodscreme – Opskrift på nemme og lækre blinis med pisket peberrodscreme, agurk og krebsehaler. Disse små blinis-hapsere er så hurtige at lave og super lækre. De kan enten serveres som appetizer inden forretten eller de kan også serveres som forret, sammen med andre små hapsere.
Få mine andre opskrifter på lækre forretter lige her.
Disse blinis serveres med en peberrodscreme, som laves ved at piske creme fraiche 38% i en foodprocessor med friskrevet peberrod, salt og peber. Cremen skal køres til den er tyk og luftig, så kan den nemlig kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på blinis. På den måde holder cremen formen og flyder ikke ud, som normal creme fraiche gør. Disse blinis kan sagtens pyntes et par timer før servering og opbevares på køl. Jeg har bare købt blinis, men de kan selvfølgelig også laves selv, se min opskrift på hjemmebagte blinis her.
Prøv også disse blinis med 2 x fyld. Rigtig god fornøjelse!
Blinis med peberrodscreme
Ingredienser
PeberrodscremeFremgangsmåde
Peberrodscreme
Kom ingredienserne i en foodprocessor og blend til en tyk og luftig creme. Smag til med salt og peber. Kom peberrodscremen i en sprøjtepose og klip et lille hul forenden.
Sprøjt peberrodscremen på blinis og pynt med agurketern, krebsehaler og frisk dild. De kan godt stå på køl i et par timer inden servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar