2 x blinis med fyld - Opskrift på 2 forskellige slags blinis med lækkert fyld.
Opskrifter Livsstil Shop

2 x blinis med fyld

2 x blinis med fyld – Opskrift på 2 forskellige slags blinis med lækkert fyld. Disse blinis er med parmesancreme med sprødt parmaskinke og ærtepuré med vagtelæg. Det er så nemt og lækkert at lave blinis med lækkert fyld. Du kan enten bage blinis selv eller købe dem færdiglavet. De er perfekte at servere som kanapeer til nytårstalen til studentergildet eller til tapasbordet.

Jeg laver tit sådan nogle blinis med f.eks. stenbiderrogn eller laks, men nogle gange er det også lækkert at lave dem uden fisk og også helt uden kød. Parmesancremen og ærtepuréen kan sagtens laves dagen inden og opbevares i bøtter på køl. Prøv også mine andre opskrifter på kanapeer, snacks og starters. Rigtig god fornøjelse!

Snacks, Starters til 6 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Parmesancreme

50 g parmesan, fintrevet

1 dl creme fraiche 18 %

4 spsk. mayonnaise

2 fed hvidløg, presset

Salt og peber

Sprødt parmaskinke

4 skiver parmaskinke

Ærtepuré

150 ærter, optøede

100 g mascarpone

Salt, peber og citronsaft

Vagtelæg

6 vagtelæg

Derudover

24 blinis, 12 til hver slags fyld

Frisk persille til pynt

Fremgangsmåde

Parmesancreme

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet creme. Smag til med salt og peber.

Sprødt parmaskinke

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Læg parmaskinke ud på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 8 minutter eller indtil skinken er sprød. Lad det afkøle.

Ærtepuré

Blend ingredienserne sammen til en puré og smag til.

Vagtelæg

Kog vagtelæg i ca. 3 minutter i letsaltet vand. Pil æggene og del dem i 2.

Blinis med parmesancreme og sprødt parmaskinke

Lun 12 blinis i ovnen eller på en brødrister. Pynt hver blinis med en skefuld parmesancreme. Bræk den sprøde parmaskinke ud i stykker og kom dem på blinis. Pynt med persille.

Blinis med ærtepuré og vagtelæg

Lun 12 blinis i ovnen eller på en brødrister. Pynt hver blinis med en skefuld ærtepuré og et halvt vagtelæg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.