Basilikumolie - Nem hjemmelavet basilikumolie

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Basilikumolie

Basilikumolie – Opskrift på nem og smagfuld hjemmelavet basilikumolie med kun 2 ingredienser. Olie med basilikum er så nemt at lave selv og består kun af olie og frisk basilikum. Basilikumolien laves ved at blende basilikum sammen med olie i ca. 5 min., så den smukke grønne farve frigives i olien. Herefter skal olien sies, og det kan man enten gøre igennem en finmasket si eller igennem et klæde. Man kan også sagtens undlade at si det. Olien har en skøn og delikat smag af basilikum og så er dens farve så smuk.

Hvilken olie skal jeg bruge?

Du kan bruge den olie du bedst kan lide, men jeg anbefaler, at der bruges en smagsneutral olie, hvis basilikumsolien skal bruges til at lave f.eks. basilikum mayo. Smagsneutral olie kan være solsikkeolie eller vindruekerneolie.

Basilikumolie kan bruges til mange ting som f.eks. på pizza, til forretter med fisk, på en tomatsalat eller til dressing eller mayonnaise. Olien skal opbevares i en bøtte med låg eller et glas, hvor den kan holde sig i 1-2 uger. Rigtig god fornøjelse!

Basilikumolie

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skyl basilikum godt. Kom basilikum i en blender og blend til det er finthakket. Tilsæt olien og blend i ca. 5 min., så den grønne farve frigives.

Hæld det igennem en finmasket si eller et klæde. Opbevar olien i en bøtte med låg et tørt sted, hvor den kan holde sig i 1-2 uger. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar