Bagt ostedip med majs - Bagt ostedip perfekt til nachos

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt ostedip med majs

Bagt ostedip med majs – Opskrift på lækker bagt ostedip med mozzarella, majs og flødeost. Denne dip er perfekt til nachos eller grøntsagstænger.

Bagt ostedip med majs

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Bagt ostedip med majs

Fremgangsmåde

Bagt ostedip med majs

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør flødeost og creme fraiche sammen og tilsæt revet mozzarella, hvidløg, majs, persille, salt og peber. Kom det op i et lille fad. Riv den friske mozzarella ud i mindre stykker og top med det. Bag det i ovnen i 25 min. eller indtil osten er gylden. Server med nachos. Velbekomme!

Bedøm

Bagt ostedip med majs

Den lækreste cremede bagte ostedip med mozzarella, creme fraiche, flødeost, hvidløg, persille og majs. Dippen er perfekt at servere sammen med mexicanskmad, men også helt perfekt som tømmermændsmad. Server dippen med nachos eller med sprøde grøntsagsstænger. I stedet for persille, så kan der bruges koriander. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar