Bagt laks med mangosalsa og ris - Opskrift på bagt laks med mangosalsa og ris

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt laks med mangosalsa og ris

Bagt laks med mangosalsa og ris – Opskrift på lækker bagt laks med mangosalsa og ris. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Retten består af laksestykker som toppes med en lækker sød og krydret blanding, mangosalsa med bl.a. peberfrugt og avocado og dertil kogte ris. Det er en super lækker og god aftensmadsret både til hverdag og i weekenden. Rigtig god fornøjelse!

Bagt laks med mangosalsa og ris

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Bagt laks
Mangosalsa
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bland krydderierne sammen.

Placer laksestykkerne i et ovnfast fad. Fordel krydderiblandingen på laksen. Bag laksen i ca. 20 min.

Mangosalsa

Bland mango, peberfrugt, avocadoer, rødløg, lime, persille og salt i en skål.

Server retten med ris, laks og mangosalsa. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar