Bagt laks med honning og panko – Opskrift på den bedste bagte laks med krydderier, honning, sennep og panko. Denne opskrift på bagt laks er min favorit. Laksen bliver så saftig og fyldt med smag. Laksen drysses med krydderier og smøres med sennep og honning. Herefter drysses der pankorasp og persille på, hvorefter laksen bages i ovnen. En super dejlig måde at servere laks på og den kan både nydes varm og kold.
Server f.eks. laksen sammen med denne bagte kartoffelsalat eller server den med en salat eller sammen med denne poké bowl. Rigtig go fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Bagt laks med honning og panko
Ingredienser
Bagt laks med honning og panko
1 stykke laksefilet, 400 g
1 tsk. røget paprika
1 tsk. hvidløgspulver
Salt
Peber
1 spsk. sennep
1 spsk. honning
1 dl pankorasp
1 håndfuld frisk persille, hakket
1 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Bagt laks med honning og panko
Tænd ovnen på 185 C varmluft
Kom laksefileten i et fad beklædt med bagepapir. Bland paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen og fordel det på laksen.
Rør sennep og honning sammen og hæld udover laksen. Bland pankorasp, persille og olie og drys det udover laksen. Bag laksen i ca. 25 min. Server straks. Velbekomme!
Tak for en pisse god opskrift. Selv min datter på 1,5 var glad for den 😀
Årh, det er jeg glad for at høre 🙂