Bagt brie - Bagt brie med nødder og honning perfekt til ostebord
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt brie

Bagt brie – Opskrift på bagt brie med honning, valnødder og rosmarin. Bagt brie er den perfekte ret at servere på ostebordet med andre oste og rødvin. Bagt brie er utrolig nemt at lave. Brien placeres i et fad med bagepapir og der snittes tern i toppen af brien. Herefter toppes osten med valnødder, honning og rosmarin inden osten bages, så den bliver blød og flydende.

Den bløde bagte brie fungerer nærmest som skål, hvor der kan dyppes godt brød eller kiks i. I stedet for at dyppe brød eller kiks i osten, så kan der også dyppes grøntsagsstænger i og f.eks. grillede asparges. Bagt brie er perfekt at servere til tapas eller på et ostebord, hvor der også er andre oste. Server brien med forskellige pølser og skinker, det er også en lækker kombination. Rigtig god fornøjelse!

Bagt brie

Side dish til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Snit tern i toppen af brien med en skarp kniv. Placer brien i et fad med bagepapir. Kom valnødder på og dryp honning udover. Drys med rosmarin.

Bag brien i ca. 15-20 min. indtil osten er blød.

Server den bløde ost med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar