Bagel board - Opskrift på bagel board med flødeost, toppings og bagels
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagel board

Bagel board – Opskrift på bagel board med flødeost med toppings og bagels. Bagel board laves ved at smøre flødeost ud på et træbræt, hvorefter det toppes med forskellige toppings. Jeg har toppet med røget laks, tomater i tern, kapers, dild og serveret det med chili cheddar bagels. Prøv også at toppe med tynde skiver af rødløg, forårsløg og Everything But The Bagel Seasoning.

Det er super lækkert og virkelig hyggeligt at spise og nyde sådan et Bagel Board med venner og familie. Server bagel board med en kniv ved siden af, så man kan køre kniven igennem flødeosten med fyldet og smøre det på brødet. Rigtig god fornøjelse!

Bagel board

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bagel board

Fremgangsmåde

Bagel board

Find et skærebræt, gerne af træ, og smør flødeosten ud på skærebrættet. Du kan også komme en lille klat flødeost på brættet og sætte et stykke bagepapir på, hvor du smørrer flødeosten ud på, så brættet ikke bliver fedtet. Top med de forskellige toppings og server med bagels. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar