Bagel board - Opskrift på bagel board med flødeost, toppings og bagels
Opskrifter Livsstil Shop

Bagel board

Bagel board – Opskrift på bagel board med flødeost med toppings og bagels. Bagel board laves ved at smøre flødeost ud på et træbræt, hvorefter det toppes med forskellige toppings. Jeg har toppet med røget laks, tomater i tern, kapers, dild og serveret det med chili cheddar bagels. Prøv også at toppe med tynde skiver af rødløg, forårsløg og Everything But The Bagel Seasoning.

Det er super lækkert og virkelig hyggeligt at spise og nyde sådan et Bagel Board med venner og familie. Server bagel board med en kniv ved siden af, så man kan køre kniven igennem flødeosten med fyldet og smøre det på brødet. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Appetizer til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Bagel board

200 g flødeost

125 g røget laks i skiver, skåret i mindre stykker

1-2 tomater, skåret i tern

2 spsk. kapers

1 bundt frisk dild, finthakket

3 stk. bagels, skåret i mindre stykker og ristet

Fremgangsmåde

Bagel board

Find et skærebræt, gerne af træ, og smør flødeosten ud på skærebrættet. Du kan også komme en lille klat flødeost på brættet og sætte et stykke bagepapir på, hvor du smørrer flødeosten ud på, så brættet ikke bliver fedtet. Top med de forskellige toppings og server med bagels. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.