Agurkebåde med ris og rejer – Opskrift på appetizer med agurk, ris, marinerede rejer og avocado. Den lækreste snack/appetizer som er virkelig nem at lave. Denne snack består af agurk, som udhules og fyldes med ris og toppes med avocado, lækre marinerede rejer, chilimayo og sesamfrø. Der kan med fordel bruges rester af ris fra f.eks. aftensmaden.
Rejerne marineres i soya, honning, hvidløg og ingefær, og de smager så dejligt. Der kan også bruges laks, stegt kylling eller stegt tofu. Prøv også min opskrift på agurkeruller med laks og flødeost. Rigtig god fornøjelse!
Agurkebåde med ris og rejer
Ingredienser
Marinerede rejerFremgangsmåde
Marinerede ejer
Sørg for at rejerne er så tørre som muligt. Kom rejerne i en skål med de øvrige ingredienser og kom rejerne på køl i 30 min.
Steg herefter rejerne et par minutter på en brandvarm pande.
Skær hver agurk over i to og skær de to dele i to, så der i alt er 8 både. Skrab kernerne ud og dup agurke-bådene med køkkenrulle, så der ikke er så meget væske på. Fordel ris i agurkerne, top med avocado, rejer, chilimayo og sesamfrø. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar