Æblemuffins med kanelsukker
Saftige æblemuffins med sprød top med kanelsukker er perfekt bagværk i efteråret, hvor det bugner med æbler. Æblerne gør disse muffins dejlig saftige og med den sprøde kanelsukker på toppen er det et perfekt match.
Prøv at erstat noget af sukkeret med revet marcipan, det er også lækkert. Disse muffins kan fint holde sig et par dage i en kagedåse eller luftæt beholder. Demkan også sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på one bowl æblekage med citron og kanel. Rigtig god fornøjelse!
Æblemuffins med kanelsukker
Ingredienser
Fremgangsmåde
Æblemuffins med kanelsukker
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk et æg i ad gangen og pisk yoghurt i. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen sammen med æbletern.
Fordel dejen i 12-14 muffinsforme. Bland sukker og kanel og drys på muffins. Bag muffins i ca. 22 min. Lad dem afkøle og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hvor mange æg???
2 stk. 🙂