Æblemuffins med kanelsukker - Muffins med æbletern og kanelsukker
Opskrifter Livsstil Shop

Æblemuffins med kanelsukker

Æblemuffins med kanelsukker – Opskrift på svampede muffins med æbletern og kanelsukker på toppen. Super lækre og nemme muffins med æble.

Muffins til 6-8 personer
Forberedelse 10 / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Æblemuffins med kanelsukker

150 g smør, blødt

150 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

2 æg

1 dl yoghurt eller creme fraiche

130 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

1 lille nip salt

2 æbler, i små tern

2 tsk. sukker

2 tsk. kanel

Fremgangsmåde

Æblemuffins med kanelsukker

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk et æg i ad gangen og pisk yoghurt i. Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen sammen med æbletern.

Fordel dejen i 12-14 muffinsforme. Bland sukker og kanel og drys på muffins. Bag muffins i ca. 22 min. Lad dem afkøle og server. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Æblemuffins med kanelsukker

Saftige æblemuffins med sprød top med kanelsukker er perfekt bagværk i efteråret, hvor det bugner med æbler. Æblerne gør disse muffins dejlig saftige og med den sprøde kanelsukker på toppen er det et perfekt match.

 

Prøv at erstat noget af sukkeret med revet marcipan, det er også lækkert. Disse muffins kan fint holde sig et par dage i en kagedåse eller luftæt beholder. Demkan også sagtens fryses ned. Prøv også min opskrift på one bowl æblekage med citron og kanel. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.