Jordbærsauce – Opskrift på nem og lækker hjemmelavet jordbærsauce til desserter. Denne jordbærsovs eller frugtsauce er så nem at lave og består af få ingredienser. Jordbærsaucen laves ved at koge frosne jordbær, sukker, vaniljesukker og vand. Når jordbærrene er kogt møre, så blendes de til en sauce, som jævnes med kartoffelmel rørt ud i vand. Når jordbærsaucen er afkølet, så er den klar til brug.
Hjemmelavet jordbærsauce smager så skønt og er helt perfekt at servere til desserter. Jordbærsaucen kan f.eks. serveres til is, isvafler, pandekager, vafler og sidst men ikke mindst til julens risalamande i stedet for den klassiske kirsebærsauce.
Prøv også min opskrift på hjemmelavet chokoladesauce med mørk chokolade. Rigtig god fornøjelse!
Jordbærsauce
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom frosne jordbær, sukker, vaniljesukker og vand i en gryde. Bring det i kog og kog til jordbærrene er møre. Blend jordbærrene til en puré med en stavblender.
Lad jordbærsaucen simre i 5 min. ved svag varme. Rør herefter kartoffelmel ud i vand og rør blandingen i jordbærsaucen for at jævne den. Den må ikke koge.
Når jordbærsaucen har den ønskede konsistens, så hældes den på et glas eller i en bøtte med låg og opbevares på køl. Server herefter den afkølede jordbærsauce.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar