En lækker cremet pastaret med svampe og mozzarella, smagt til med timian og citronskal. En hurtig, nem og lækker pastaret, som kan serveres med en salat eller kyllingebryst til. Jeg har brugt Tagliatelle pasta, men andre pastaer kan også bruges. God fornøjelse!
Cremet pastaret med svampe og mozzarella
Ingredienser
Cremet pastaret med svampe og mozzarella:Fremgangsmåde
Cremet pastaret med svampe og mozzarella:
Snit løg i små tern, skær svampe i skiver og pres hvidløgene. Kog pastaen som anvist på pakken. Svits løg, hvidløg og frisk timian på en pande med lidt olivenolie. Skru højt op for varmen og steg svampene sammen med, indtil de har fået lidt farve. Skru ned på middelvarme og tilsæt fløden, citronskal og smag til med salt, peber og muskatnød. Lad det småkoge lidt. Tilsæt 0,5 dl af pastavandet. Hæld resten af vandet fra pastaen ud og kom pastaen på panden med fløde og bland det rundt. Server pastaretten på et fad med frisk mozzarella, timian, citronskal, salt og peber. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar