Fudge med smag af havregrynskugler. Det lyder for godt til at være sandt, ikk? Jeg tænker, at I sagtens kan klare endnu en juleopskrift, så derfor er denne opskrift en bonus opskrift i min julekalender her på bloggen. Nemme fudge stykker, som alle kan lave og som kun kræver få ingredienser. Fudgen kan holde sig på køl i ca. 14 dage. God fornøjelse!
Fudge med smag af havregrynskugler
Ingredienser
Fudge med smag af havregrynskugler:Fremgangsmåde
Fudge med smag af havregrynskugler:
Smelt chokolade og smør sammen i en skål over vandbad. Hæld den kondenserede mælk i en skål. Kør havregryn, kokosmel, så det bliver blandet godt rundt og havregrynene bliver hakket fint. Bland alle tingene sammen i skålen med kondenseret mælk og tilsæt kaffen. Sørg for at det hele er rørt godt sammen. Hæld massen i en form beklædt med bagepapir, drys med kokosmel og stil på køl i mindst 4 timer, men helst natten over. Skær ud i små firkanter og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Skal kaffen være i pulver eller flydende form? ?
Hov, det har jeg helt glemt at skrive! Jeg brugte flydende, men pulver kan også bruges 🙂
Hej hvor længe kan de holde ? Og kan man fryse dem ned evt ? 🙂
De kan holde sig i ca. 14 dage 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse dem ned, men det tror jeg sagtens man kan! God fornøjelse 🙂
Der står havregrynene blir hakket fint?
Skal de evt i minihakker inden eller kan de blive hakke fint ved at røre rundt? ?
I en minihakker 🙂
Hvor stor form bruger du og ca hvor mange karameller kommer der ud af en sats?