Gnocchi med salsiccia - Gnocchi i vodkasauce med salsiccia

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gnocchi med salsiccia

Gnocchi med salsiccia – Opskrift på gnocchi i cremet vodkasauce med salsiccia, grønkål, spinatpesto og burrata. Denne ret er så lækker og nem at lave. Retten består af en cremet vodkasauce med tomat og fløde, hvor der vendes stegt salsiccia, gnocchi og frisk grønkål i. Retten nydes med spinatpesto og burrata.

Salsiccia er en pølse jeg bruger mere og mere i min madlavning, da jeg synes, at den giver en virkelig god smag til retten. Det kan både kommes i en suppe som denne eller oven på en pizza med kartoffel og salsiccia. Du kan købe salsiccia i de fleste supermarkeder, hvor den ligger sammen med de andre pølser. Det vil ofte være en lille pakke med 4 eller 5, du skal kigge efter. Salsiccia har en lille hinde, du skal pille af, før du bruger dem i retter.

Prøv også min opskrift på tortellini suppe eller min opskrift på lasagne med salsiccia. Hvis du vil prøve andre opskrifter med gnocchi, så kan du prøve denne med gnocchi i cremet og spicy tomatsauce eller denne med gnocchi og ærter. Rigtig god fornøjelse!

Gnocchi med salsiccia

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Gnocchi med salsiccia
Spinatpesto
Desuden

Fremgangsmåde

Gnocchi med salsiccia

Steg salsiccia pølse i en gryde til det er sprødt. Hæld stegt salsiccia i en skål.

Svits løg og hvidløg i salsiccia fedtet til de er klare. Hæld vodka over og lad det reducere til det halve. Det skal koge lidt. Tilsæt hakkede tomater og piskefløde. Lad det simre i 5 min. Tilsæt parmesan og smag til med salt, peber og sukker. vend gnocchi i saucen og lad dem stå i ca. 3 min. så de kan blive tilberedt. vend tilsidst frisk grønkål i.

Spinatpesto

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet og cremet pesto.

Server gnocchi med salsiccia, en halv burrata og spinatpesto. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar