Lasagne med salsiccia - Opskrift på cremet lasagne med salsiccia
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lasagne med salsiccia

Lasagne med salsiccia – Opskrift på den bedste cremede lasagne med salsiccia og grøntsager. Denne lasagne er super lækker og smagfuld. Lasagnen består af en “hvid” kødsauce med salsiccia pølse, masser af grøntsager, krydderier, hvidvin og madlavningsfløde. Lasagnen samles med friske lasagneplader, spinatsaucen og den nemme løsning, nemlig færdiglavet mornay sauce. Når lasagnen har bagt i 20 min. så drysses der frisk mozzarella udover og lasagnen bages videre til den bliver gylden og lækker. Lasagne er altid en god ide og det er sådan en ret, hvor der er mad til flere dage og som også kan fryses ned.

Denne lasagne er lidt anderledes end den klassiske lasagne med oksekød, tomatsauce og rødvin, da denne er en hvid udgave, hvor der ikke er tomat i. Salsiccia pølsen giver lasagnen den dejligste smag. Prøv også min opskrift på lasagnette eller min opskrift på kyllingelasagne med spinat. Rigtig god fornøjelse!

Lasagne med salsiccia

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 40 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Desuden

Fremgangsmåde

Svits løg og hvidløg i en gryde i olivenolie. Pres kødet ud af pølseskindet og steg det godt sammen med løgene i ca. 5 min.

Kom squash, bladselleri, peberfrugt og gulerødder i en foodprocessor og kør det, så det er helt finthakket. Hæld grøntsagerne og saften fra grøntsagerne i gryden sammen med hvidvin og lad det simre. Tilsæt timian, oregano og chiliflager. Hæld madlavningsfløde i. Lad det simre i ca. 15 min. Smag til med salt, peber og balsamico glace.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smør et ildfast fad med smør eller olie. Kom lidt kødsauce i bunden af fadet. Kom lasagneplader på, kødsauce og mornay sauce. Gentag dette til du har brugt alle elementerne.

Bag lasagnen i 20 min. Riv mozzarella kuglerne i stykker og fordel over lasagnen. Bag lasagnen i yderligere 20 min.

Lad lasagnen stå at trække i 15 min. inden der skæres i den. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar