Lasagnette - Opskrift på nem og lækker hverdagsret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lasagnette

Lasagnette – Opskrift på smagfuld og lækker lasagnette med kødsauce og lasagneplader. Lasagnette er en hurtig lasagne, men i stedet for at lasagnepladerne ligger i lag, så brækkes de ud i mindre stykker og kommes i kødsaucen. Der er heller ikke bechamelsauce i en lasagnette. Lasagnetten er super smagfuld og er med lækre krydderier og squash. Det er en perfekt hverdagsret, fordi den er nem og hurtig at lave og der kan sagtens være mad til flere dage i sådan en portion. Lasagnetten er også super god at fryse ned, så der hurtigt kan serveres nem mad, til de dage, hvor det skal gå stærkt med aftensmaden. Rigtig god fornøjelse!

Lasagnette

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Lasagnette
Derudover

Fremgangsmåde

Lasagnette

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Steg løg og hvidløg klare i olie på en pande. Tilsæt kødet og brun det af. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt tomatpure. Tilsæt squash, hakkede tomater, krydderier og oksefond. Hæld mælk og vand i og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Bræk lasagnepladerne ud i mindre stykker og kom dem i kødsaucen. Hæld det hele op i et ildfast fad og drys med revet ost. Bag i ovnen i ca. 30 min. Lad det stå lidt inden lasagnetten serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Er i tvivl om der skal hakkede tomater i. Under ingredienser står det ikke nævnt, men i fremgangsmåden gør der?
    På forhånd tak
    Mange hilsner
    Sabine

Skriv en kommentar