Halloumi pasta - Cremet vegetarisk pastaret med halloumi

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Halloumi pasta

Halloumi pasta – Opskrift på nem og cremet pastaret med halloumi, tomater, oregano og pinjekerner. Denne vegetariske pastaret er super cremet og virkelig nem at lave. Pastaretten består af halloumi som skæres i tern og steges gylden på en pande. Herefter steges løg og hvidløg med peberfrugt, tomater skåret i halve, tomatpure, madlavningsfløde og chiliflager. Der vendes friskkogt rigatoni pasta i saucen sammen med den stegte halloumi. Jeg serverer denne pastaret med ristede pinjekerner og frisk oregano på toppen. Man kan også sagtens servere den med fintrevet parmesan.

Jeg har her brugt rigatoni pasta, men man kan også servere den med andre slags pastaer.

Prøv også mine andre pastaretter, f.eks. denne pastaret med rødbedesauce eller denne pastaret med cremet pestosauce. Rigtig god fornøjelse!

Halloumi pasta

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Halloumi pasta
Desuden

Fremgangsmåde

Steg halloumien gylden på en tør pande. Kom halloumi i en skål.

Svits løg og hvidløg på panden i olivenolie. Tilsæt tomater og peberfrugt og steg dem med. Tilsæt tomatpure. Hæld madlavningsfløde på og smuldr grøntsagsbouillon i. Lad det stå og simre.

Kog pastaen i saltet vand.

Hæld pastavand i saucen, rør rundt og smag til med salt, peber og chiliflager. Vend pasta og halloumi i saucen og server pastaretten med pinjekerner og frisk oregano. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar