Pizza twisters med pikantost og skinke - snoede brødstænger med fyld

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pizza twisters med pikantost og skinke

Pizza twisters med pikantost og skinke – Opskrift på nemme snoede brødstænger med pikant flødeost, skinke, mozzarella, oregano og sesam. Disse snoede pizza twisters er så lækre og virkelig nemme at lave. Jeg bruger 2 ruller færdiglavet pizzadej. På den ene dej smører jeg pikant flødeost på sammen med skinke i strimler, revet mozzarella og oregano. Så lægger jeg den anden dej ovenpå, skærer dejen i strimler, som snoes og bages med sesamfrø på.

Jeg bruger pikantost, som er en flødeost med smag af løg, dild og peberfrugt. Der kan bruges lige den flødeost, som du bedst kan lide.

De er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. Og så er de også super gode til madpakken. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen. Jeg fryser også tit sådan nogle brødstænger her ned og tager dem op, som jeg skal bruge og lader dem tø op i køleskabet natten over. Prøv også denne opskrift på bacontwisters med butterdej. Rigtig god fornøjelse!

Pizza twisters med pikantost og skinke

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rul den ene dej ud og smør den med pikantost. Fordel skinke, revet ost og oregano udover. Læg den anden pizzadej ovenpå. Skær 12-14 lange strimler med et pizzahjul eller en skarp kniv.

Sno hver dejstrimmel forsigtigt og læg de snoede dejstrimler på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam. Bag i ca. 15 min. eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar