Hurtig pastaret med citron og basilikum – Opskrift på cremet pastaret med creme fraiche, basilikum, citron og parmesan. Denne pastaret er så enkel og virkelig hurtig at lave. Den består kun af kogt pasta, her har jeg brugt linguine, som vendes sammen med en kold “sauce” bestående af creme fraiche, olivenolie, basilikum, parmesan, citron, salt og peber. Pastaretten kan serveres med grillet kylling og en frisk salat til. Rigtig god fornøjelse!
Hurtig pastaret med citron og basilikum
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog pasten i rigeligt saltet vand.
Bland imens creme fraiche, parmesan, olivenolie, basilikum, citronskal og salt og peber sammen i en stor skål.
Tilsæt den varme pasta i dressingen og vend det godt rundt.
Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar