Bruschetta med ricotta og ærter - Bruschetta med ricotta og ærter

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bruschetta med ricotta og ærter

Bruschetta med ricotta og ærter – Opskrift på lækre sprøde bruschetta med ricottacreme og ærter med basilikum og citron. Disse bruschettaer er så gode og nemme at lave. De består af sprøde ristede brød med en blød ricottacreme med hvidløg, som enten kan smøres ud eller sprøjtes ud på brødet. På ricottacremen er der ærter med basilikum, pinjekerner og citron. Det er en super lækker snack eller appetizer, som kan serveres med et glas bobler. Prøv også min opskrift på bruschetta med ricottacreme og bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

Bruschetta med ricotta og ærter

Opskrift til 5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bruschetta med ricotta og ærter
Ricottacreme
Derudover

Fremgangsmåde

Bruschetta med ricotta og ærter

Optø ærterne.

Blend basilikum, mynte, pinjekerner, olivenolie og salt til en pesto.

Vend pestoen sammen med ærterne.

Stil det på køl indtil servering.

Ricottacreme

Kom ingredienserne op i en foodprocessor eller blender og blend til det bliver tykt, fast og cremet.

Kom cremen op i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden (du kan også bare smøre cremen på brødet).

Skær brødskiverne på skrå, så de bliver lange.

Rist brødene på en pande med smør eller i ovnen.

Placer brødene på et fad.

Sprøjt ricottacremen ud på brødene, pynt med ærter, citronskal, olivenolie, salt og peber.

Server straks.

Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Kan man lave de forskellige dele dagen før og så blot vente med at “samle” dem til de skal serveres dagen efter? Eller har både creme, ærter og brød bedst af at blive lavet samme dag som de skal serveres?

Skriv en kommentar