Små butterdejstærter med løg og skinke – Opskrift på lækre og nemme upside down butterdejstærter med løg, parmaskinke og cheddar. De lækreste tærter som består af butterdej, skåret i små firkanter, der lægges ovenpå balsamico glace, olivenolie, løg, parmaskinke og revet cheddar ost. Herefter bages de små tærter og efterfølgende vendes de om, så man kan se alt det lækre og snaskede fyld.
Tærterne kan serveres sammen med f.eks. en grøn frisk salat eller grillet kød. Tærterne kan også serveres som et del af et tapasbord eller buffet. Prøv også disse asparges med butterdej, bacon og flødeost. Rigtig god fornøjelse!
Små butterdejstærter med løg og skinke
Ingredienser
Små butterdejstærter med løg og skinkeFremgangsmåde
Små butterdejstærter med løg og skinke
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Fordel balsamico, olivenolie og løg i 10 små bunker (se video). Del parmaskinke i 2, så der er 10 stk. ialt. Læg parmaskinke på og drys med revet ost. Skær butterdejspladen ud i 10 stykker og placer dem ovenpå fyldet. Pensl med sammenpisket æg. Bag tærterne i ca. 12-15 min. eller indtil de er sprøde og gyldne. Vend herefter tærterne om og server dem imens de er lune. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar