Opskrift på sprød butterdejstærte med flødeost, mozzarella, æg og bacon. Denne butterdejstærte er perfekt at servere til brunch, da den er toppet med æg og bacon. Det er en anderledes måde at servere de to brunchklassikere på. Tærten består af en butterdejsplade smurt med hvidløgsflødeost rørt med creme fraiche, revet mozzarella, æg og bacon. Når tærten kommer ud af ovnen, så smager det så lækkert med et drys purløg eller basilikum.
Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med grøntsager
For at gøre tærten endnu mere smagfuld kan du tilsætte grøntsager som spinat eller rød peber, der både tilføjer farve og næringsværdi. Desuden kan en smule chili eller sort peber give et dejligt krydret spark. Denne tærte er ikke kun velsmagende, men også hurtig at forberede, hvilket gør den ideel til travle bruncher eller uformelle sammenkomster. Server den varm direkte fra ovnen, så alle kan nyde den sprøde bund og den smeltede ost. Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med æg og bacon
Ingredienser
Butterdejstærte med æg og baconFremgangsmåde
Butterdejstærte med æg og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Rør flødeost og creme fraiche sammen. Smør cremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Fordel revet ost på og slå æggene ud. Placer baconskiverne rundt om æggene. Pensl olie rundt i kanten. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med purløg. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar