Opskrift på sprød butterdejstærte med flødeost, mozzarella, æg og bacon. Denne butterdejstærte er perfekt at servere til brunch, da den er toppet med æg og bacon. Det er en anderledes måde at servere de to brunchklassikere på. Tærten består af en butterdejsplade smurt med hvidløgsflødeost rørt med creme fraiche, revet mozzarella, æg og bacon. Når tærten kommer ud af ovnen, så smager det så lækkert med et drys purløg eller basilikum.
Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med grøntsager
For at gøre tærten endnu mere smagfuld kan du tilsætte grøntsager som spinat eller rød peber, der både tilføjer farve og næringsværdi. Desuden kan en smule chili eller sort peber give et dejligt krydret spark. Denne tærte er ikke kun velsmagende, men også hurtig at forberede, hvilket gør den ideel til travle bruncher eller uformelle sammenkomster. Server den varm direkte fra ovnen, så alle kan nyde den sprøde bund og den smeltede ost. Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med æg og bacon
Ingredienser
Butterdejstærte med æg og baconFremgangsmåde
Butterdejstærte med æg og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Rør flødeost og creme fraiche sammen. Smør cremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Fordel revet ost på og slå æggene ud. Placer baconskiverne rundt om æggene. Pensl olie rundt i kanten. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med purløg. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar