Butterdejstærte med æg og bacon - Æg og bacon til brunch

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejstærte med æg og bacon

Opskrift på sprød butterdejstærte med flødeost, mozzarella, æg og bacon. Denne butterdejstærte er perfekt at servere til brunch, da den er toppet med æg og bacon. Det er en anderledes måde at servere de to brunchklassikere på. Tærten består af en butterdejsplade smurt med hvidløgsflødeost rørt med creme fraiche, revet mozzarella, æg og bacon. Når tærten kommer ud af ovnen, så smager det så lækkert med et drys purløg eller basilikum.

Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejstærte med grøntsager

For at gøre tærten endnu mere smagfuld kan du tilsætte grøntsager som spinat eller rød peber, der både tilføjer farve og næringsværdi. Desuden kan en smule chili eller sort peber give et dejligt krydret spark. Denne tærte er ikke kun velsmagende, men også hurtig at forberede, hvilket gør den ideel til travle bruncher eller uformelle sammenkomster. Server den varm direkte fra ovnen, så alle kan nyde den sprøde bund og den smeltede ost. Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejstærte med æg og bacon

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Butterdejstærte med æg og bacon

Fremgangsmåde

Butterdejstærte med æg og bacon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Rør flødeost og creme fraiche sammen. Smør cremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Fordel revet ost på og slå æggene ud. Placer baconskiverne rundt om æggene. Pensl olie rundt i kanten. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med purløg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar