Butterdejstærte med æg og bacon - Tærte med æg og bacon til brunch
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejstærte med æg og bacon

Butterdejstærte med æg og bacon – Opskrift på sprød butterdejstærte med flødeost, mozzarella, æg og bacon. Denne butterdejstærte er perfekt at servere til brunch, da den er toppet med æg og bacon. Det er en anderledes måde at servere de to brunchklassikere på. Tærten består af en butterdejsplade smurt med hvidløgsflødeost rørt med creme fraiche, revet mozzarella, æg og bacon. Når tærten kommer ud af ovnen, så smager det så lækkert med et drys purløg eller basilikum.

Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejstærte med æg og bacon

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Butterdejstærte med æg og bacon

Fremgangsmåde

Butterdejstærte med æg og bacon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Rør flødeost og creme fraiche sammen. Smør cremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Fordel revet ost på og slå æggene ud. Placer baconskiverne rundt om æggene. Pensl olie rundt i kanten. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med purløg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar