Butterdejstærte med æg og bacon – Opskrift på sprød butterdejstærte med flødeost, mozzarella, æg og bacon. Denne butterdejstærte er perfekt at servere til brunch, da den er toppet med æg og bacon. Det er en anderledes måde at servere de to brunchklassikere på. Tærten består af en butterdejsplade smurt med hvidløgsflødeost rørt med creme fraiche, revet mozzarella, æg og bacon. Når tærten kommer ud af ovnen, så smager det så lækkert med et drys purløg eller basilikum.
Prøv også min opskrift på butterdejstærte med fetacreme og tomater. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med æg og bacon
Ingredienser
Butterdejstærte med æg og baconFremgangsmåde
Butterdejstærte med æg og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Rør flødeost og creme fraiche sammen. Smør cremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Fordel revet ost på og slå æggene ud. Placer baconskiverne rundt om æggene. Pensl olie rundt i kanten. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med purløg. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar