Tomattatar – Opskrift på nem og lækker tomattatar med tomater, kapers og oliven. Denne tomat tatar er så god, smagfuld og virkelig nem at lave. Tomattataren består af finthakkede tomater, kapers, grønne oliven, persille, skalotteløg, olivenolie, salt og peber. Jeg har serveret tataren på sprøde ristede brød pyntet med parmesanflager og olivenolie. Man kan også sagtens servere den ligesom tatar af kød, som jeg har gjort her. Tataren er super at servere som forret eller som en appetizer. Rigtig god fornøjelse!
Tomattatar
Ingredienser
TomattatarFremgangsmåde
Tomattatar
Skær tomater ud i helt fine tern og hak dem godt igennem med en skarp kniv. Kom hakkede tomater i en si og pres så meget af væsken ud som muligt.
Kom tomater, fintsnittet skalotteløg, finthakkede kapers og oliven, hakket persille, salt og peber i en skål. Rør det godt rundt og smag til. Server tomattatar på sprøde brød. Pynt med parmesanflager og olivenolie. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar