Opskrift på lækker fyldt mørbrad med feta, oliven, soltørrede tomater og persille. Her får du en nem opskrift på lækker fyldt mørbrad. Fyldt mørbrad er perfekt at servere til aftensmad med f.eks. ovnkartofler, salat og måske også en sauce til. Jeg bruger svinemørbrad, som er lækkert og også billigere end oksemørbrad.
Fyldt mørbrad i ovn
Mørbraden skæres op og fyldes med blendet feta, persille, oliven, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber. Den fyldte mørbrad tilberedes i ovnen, hvor den bare står og passer sig selv. Du kan også prøve at vikle bacon rundt om den fyldte mørbrad. Det er dejlig nemt at lave den i ovnen, og så kan du også lave kartoflerne samtidig med, når ovnen alligevel er tændt. Er det sommer, kan du også lave fyldt mørbrad på grillen – så får den en lækker grillet smag.
En fyldt mørbrad med feta giver en helt vildt lækker cremethed til resten af kødet. Du skal virkelig prøve det, hvis du elsker feta lige så højt som jeg. I denne opskrift bruger jeg som sagt en svinemørbrad og ikke en oksemørbrad. Hvis du er mere til oksekød, så kan du også sagtens putte det lækre fyldt fra denne opskrift i.
Prøv også min opskrift på græsk farsbrød med bacon, feta og oliven. Rigtig god fornøjelse!
Fyldt mørbrad
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær sener og fedt fra kødet. Skær en lomme hele vejen langs kødet, uden at skære igennem kødet.
Blend feta, persille, oliven, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber sammen. Kom fyldet i mørbraden og placer mørbraden med fyldte opad i et fad. Bag i 30 min. i ovnen. Lad kødet hvile i 10 min. inden kødet skæres i skiver. Brug evt. saften til en sauce. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar