Sprøde parmesankartofler – Opskrift på sprøde kartofler med parmesan og krydderier. Disse kartofler er super lækre og meget nemme at lave. Disse populære parmesankartofler laves ved at koge mellemstore kartofler og skære dem over på langs. Parmesanen rives i et jævnt lag ud på en bageplade beklædt med bagepapir, hvor der dryppes og drysses med hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber. Kartoflerne lægges med skærefladen nedad på parmesanen, hvorefter de bages sprøde og gyldne.
Kartoflerne er perfekte at servere sammen med kød og en salat. Prøv at servere de sprøde kartofler med hytteostdip, chilimayo, eller også denne bearnaisemayo. Rigtig god fornøjelse!
Sprøde parmesankartofler
Ingredienser
Sprøde parmesankartoflerFremgangsmåde
Sprøde parmesankartofler
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Skyl kartoflerne grundigt (de skal have skræl på). Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 10 min.
Riv parmesanen i et jævnt lag ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie og drys med hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber. Skær kartoflerne i halve på den lange led og læg dem med skærefladen nedad på parmesanen. Dryp med lidt ekstra olie.
Bag kartoflerne i ca. 20 min. eller indtil de er sprøde. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar