Panzanella med fersken og burrata – Panzanella salat med ferskner, tomater, pestocroutoner og burrata. Denne salat er så lækker og frisk. En panzanella salat er en italiensk tomatsalat med brød i. Her har jeg lavet den i min egen version med skiver af frisk fersken, forskellige slags tomater, pestocroutoner og burrata. Der kan også tilsættes tynde skiver af rødløg og frisk basilikum. Salaten er perfekt at servere sammen med grillet kød eller fisk. Rigtig god fornøjelse!
Panzanella med fersken og burrata
Ingredienser
Panzanella med fersken og burrataFremgangsmåde
Panzanella med fersken og burrata
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bræk brødet ud i stykker og vend med pesto. Fordel det på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 10 min. eller indtil det er sprødt. Lad brødcroutoner afkøle.
Skær tomater ud i store tern og skær ferskner i skiver. Kom det på et fad og fordel pestocroutoner og burrata udover. Dryp med olivenolie. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar