Blondie med påskeæg – Opskrift på fudgy blondie med påskeæg. Denne kage er helt utrolig lækker og den er perfekt at servere for gæster i påsken og selvfølgelig også på alle andre tidspunkter. Kagen kan sagtens laves dagen før den skal serveres, da den har godt af at stå på køl, så den kan sætte sig og blive rigtig lækker fudgy. Jeg bruger en blanding af forskellige påskeæg, både dem hvor det er chokolade, og dem hvor det er marcipan.
En blondie er jo en brownie, bare med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade og jeg har forskellige blondie opskrifter her på bloggen. Prøv f.eks. denne blondie med hindbær og ganache eller denne blondie med citron, parfait og påskeæg. Rigtig god fornøjelse!
Blondie med påskeæg
Ingredienser
Blondie med påskeægFremgangsmåde
Blondie med påskeæg
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.
Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen. Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir. Kom hakkede påskeæg i dejen. Bag kagen i ca. 35-40 minutter. Den må gerne være lidt blød i midten. Stil kagen på køl. Skær herefter kagen ud i forkanter og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar