Citronblondie med hindbærfromage - Citronblondie med hindbærfromage

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Citronblondie med hindbærfromage

Citronblondie med hindbærfromage – Opskrift på lækker kage med citronblondie og hindbærfromage. Denne kage er så lækker og virkelig nem at lave. Kagen består af en fudgy blondie med citron og ovenpå er der en lækker og luftig hindbærfromage. Kagen er pyntet med friske hindbær og revet chokolade.

Denne kage er perfekt at lave og servere til mange mennesker og det er også en kage, der nemt kan bages og pyntes dagen inden, den skal serveres. Selve blondien er lavet ud fra min opskrift på islagkage med citronblondie og parfait. Man kan sagtens lave denne blondie med både hindbær og citron i dejen, det smager super dejligt. Prøv også min opskrift på blondie med brombær. Rigtig god fornøjelse!

Citronblondie med hindbærfromage

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning + 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Blondie med citron
Derudover Hindbærfromage
Derudover

Fremgangsmåde

Blondie med citron

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Bland mel og citronskal sammen og pisk i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen og hæld dejen i en springform på 23-24 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 35 minutter. Den må gerne være lidt blød i midten. Stil kagen i fryseren imens du laver fromagen.

Hindbærfromage

Læg husblas i blød i koldt vand.

Giv hindbær et hurtigt opkog og stavblend hindbærrene. Vrid husblassen for vand og smelt husblassen i den lune hindbærpure og lad det afkøle.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt – det tager ca. 5-10 minutter. Når hindbærpure er lillefinger varm røres der et par skefulde af æggemassen i, og derefter vendes det hele forsigtigt i den luftige æggemasse. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den i æggemassen.

Åbn springformen og beklæd indersiden af springformen med kageplast eller bagepapir. Luk springformen igen og fordel hindbærfromage på citronblondien. Stil kagen på, gerne til dagen efter.

ved servering løsnes springformen og kageplast/bagepapir fjernes forsigtigt. Pynt kagen med friske hindbær og revet chokolade. Server kagen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar