Cremet bananis med chokolade - Opskrift på den bedste cremede bananis

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet bananis med chokolade

Cremet bananis med chokolade – Opskrift på den bedste cremede bananis med chokoladestykker i. Hjemmelavet bananis med hakket chokolade i. Denne is med banan er så nem at lave og virkelig lækker. Isen laves ved at blende bananer med sukker, vanilje, citron, mælk og piskefløde. Is-massen kan enten køres på en ismaskine eller stilles i fryseren, hvor der skal røres i massen over 4 timer, imens isen fryser ind.

Isen er perfekt til dessert serveret med hakket chokolade og saltede peanuts. Jeg har brugt mælkechokolade, men mørk chokolade er også super lækkert. Isen kan også serveres med en lækkert stykke brownie, f.eks. fra min meget populære opskrift på fudgy brownie. Rigtig god fornøjelse!

Cremet bananis med chokolade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Cremet bananis med chokolade
Derudover

Fremgangsmåde

Cremet bananis med chokolade

Blend sukker, bananer, vaniljesukker, citronsaft, sødmælk og piskefløde sammen til en cremet og luftig masse.

Kør massen på en ismaskine i ca. 45 min. og vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering.

Du kan også lave isen uden ismaskine ved at komme is-massen i en beholder. Stil beholderen i fryseren og rør i massen en gang hver halve time i ca. 4 timer til massen er tyk og frossen. Vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar