Agurkebåde med ris og rejer - Opskrift på appetizer med agurk og rejer

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Agurkebåde med ris og rejer

Agurkebåde med ris og rejer – Opskrift på appetizer med agurk, ris, marinerede rejer og avocado. Den lækreste snack/appetizer som er virkelig nem at lave. Denne snack består af agurk, som udhules og fyldes med ris og toppes med avocado, lækre marinerede rejer, chilimayo og sesamfrø. Der kan med fordel bruges rester af ris fra f.eks. aftensmaden.

Rejerne marineres i soya, honning, hvidløg og ingefær, og de smager så dejligt. Der kan også bruges laks, stegt kylling eller stegt tofu. Prøv også min opskrift på agurkeruller med laks og flødeost. Rigtig god fornøjelse!

Agurkebåde med ris og rejer

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Marinerede rejer
Derudover

Fremgangsmåde

Marinerede ejer

Sørg for at rejerne er så tørre som muligt. Kom rejerne i en skål med de øvrige ingredienser og kom rejerne på køl i 30 min.

Steg herefter rejerne et par minutter på en brandvarm pande.

Skær hver agurk over i to og skær de to dele i to, så der i alt er 8 både. Skrab kernerne ud og dup agurke-bådene med køkkenrulle, så der ikke er så meget væske på. Fordel ris i agurkerne, top med avocado, rejer, chilimayo og sesamfrø. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar