Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kødboller i teriyaki sauce

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Asiatiske kødboller

Asiatiske kødboller – Opskrift på smagfulde asiatiske kødboller eller asian meatballs i lækker teriyaki sauce. Disse asiatiske kødboller er så gode, og så er de tilmed utrolig nemme at lave. Kødbollerne laves ved at enten hakket svinekød eller hakket kyllingekød blandes sammen med bl.a. hvidløg og ingefær. Farsen formes til små kødboller, som bages i ovnen. Herefter laves der en lækker klistret, smagfuld og sødlig teriyaki sauce, som kødbollerne steges i. En virkelig lækker måde at spise kødboller på.

Asiatiske kødboller

Asiatiske kødboller er så lækre. De minder lidt om de kødboller, som man kan få hos Sticks n Sushi. Kødbollerne kan bruges til mange forskellige retter. De kan serveres med stegte nudler og grøntsager eller sammen med ris og grøntsager. Rigtig god fornøjelse!

Asiatiske kødboller

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Kødboller
Teriyaki sauce
Derudover

Fremgangsmåde

Kødboller

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør hakket kød sammen med de øvrige ingredienser til en ensartet og sammenhængende masse. Form massen til ca.22-24 små kødboller. Placer kødbollerne på en bageplade med bagepapir. Bag kødbollerne i ca. 10 minutter.

Teriyaki sauce

Kom ingredienserne på en pande og lad det simre og tykne. Tilsæt kødbollerne og lad det stege med, sådan så saucen fordeles på alle kødbollerne. Server straks kødbollerne med et drys forårsløg og sesamfrø. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar