Kladdkaka is (is med chokoladekage) – Opskrift på den lækreste chokoladeis med kladdkaka. Denne is består kun af 3 ingredienser: kladdkaka, piskefløde og kondenseret mælk. Jeg havde noget kladdkaka tilover, efter jeg havde bagt denne kage. Jeg tryllede derfor kagen om til den mest vidunderlige chokoladeis med dejlige stykker af kladdkaka i. Jeg piskede kagen i en skål med en elpisker, sådan så kagen blev fordelt med piskefløden, og der stadig var stykker af kage i isen. I stedet for kladdkaka, så kan du bruge brownie.
Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is. I ismassen kan der tilsættes forskellige ingredienser f.eks. knuste oreos, friske bær, lemoncurd eller prøv disse to varianter med cookie dough og snickers eller denne variant med hakket Daim i. Denne is har jeg lavet i et ildfast fad. Server isen med friske bær og du har den perfekte dessert til f.eks. nytårsaften. Isen er også virkelig god til iskaffe eller til affogato. Rigtig god fornøjelse!
Du kan læse mit indlæg om forskellen på kondenseret mælk og dulce de leche lige her. Jeg skriver også, hvor man kan købe det. Rigtig god fornøjelse!
Kladdkaka is (is med chokoladekage)
Ingredienser
Kladdkaka isFremgangsmåde
Kladdkaka is
Bræk kagen ud i mindre stykker og pisk kagen med en elpisker. Tilsæt fløden og pisk det sammen til en cremet og luftig masse. Vend den kondenserede mælk i. Kom ismassen i en beholder og frys den i min. 6 timer, men gerne natten over. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar