Tomatsalat med friteret feta – Opskrift på tomatsalat med friteret feta med honning og citron. Denne salat er så lækker, og den er perfekt at servere som tilbehør til sommerens skønne retter. Salaten består af cherrytomater som vendes med olivenolie, basilikum, salt og peber. Ovenpå salaten er der et lækkert stykke sprødt friteret feta med honning og citron. Det er en super lækker og anderledes måde at servere feta på. Jeg bruger en Puck feta, som jeg skærer igennem og deler i to. Fetaen vendes i æg og rasp og derefter steges den sprød i olie på en pande. Her har jeg brugt almindelig raps, men panko rasp kan også sagtens bruges. Den anden halvdel af fetaen kan jo bruges til f.eks. denne fetadip med bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!
Tomatsalat med friteret feta
Ingredienser
Tomatsalat med friteret fetaFremgangsmåde
Tomatsalat med friteret feta
Del tomaterne i to og vend dem sammen med finthakket basilikum, olivenolie og salt og peber. Stil det på køl imens du friterer fetaen.
Varm en pande op der er dækket med ca. 2 cm olie. Vend fetaen i sammenpisket æg og derefter i rasp. Friter fetaen i ca. 2-3 minutter på hver side.
Læg fetaen på salaten og drys med citronskal og honning på fetaen. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar