Frugtspyd med brownie - Opskrift på frugtspyd med brownie

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frugtspyd med brownie

Frugtspyd med brownie – Opskrift på lækre frugtspyd med frugt, bær og brownie. Disse lækre og hyggelige frugtspyd med brownie er så nemme og hurtige at lave. Spyddene kan bruges til forskellige lejligheder, f.eks. er de helt perfekte at servere til en børnefødselsdag, til et studentergilde, konfirmation, på picnic eller som en del af et tapasbord eller et kagebord.

Der kan bruges forskellige frugter og bær. Jeg har brugt jordbær, hindbær, blåbær, ananas og vindruer, men æbler, banan og melon kan også bruges. Jeg har bagt brownien efter min opskrift på verdens bedste fudgy brownie, men en anden slag kage kan også bruges, f.eks. svampet banankage eller svampet chokoladekage. Spyddene kan med fordel gøres klar dagen inden servering og blot opbevares på køl i en foliebakke med bagepapir imellem. Jeg har pyntet med smeltet mælkechokolade, men man kan også dyppe spyddene i chokoladefondue. Rigtig god fornøjelse!

Frugtspyd med brownie

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Frugtspyd med brownie

Fremgangsmåde

Frugtspyd med brownie

Bag brownien og lad den afkøle, gerne til dagen efter.

Skær brownien ud i små passende firkanter.

Sæt browniestykkerne på træspyd med forskelligt frugt og bær. Smelt chokoladen og dryp den henover spyddene. Opbevar spyddene på kæl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
    1. Det ville jeg ikke gøre, for frugtsaften vil gøre kagen blød. Man kan sagtens bage brownien dagen før og så samle spyddene på dagen 🙂

Skriv en kommentar