Hjemmelavet softice – Opskrift på cremet hjemmelavet softice med vaniljeis. Det er så nemt at lave softice selv, og du skal kun bruge to ingredienser. Det er bare vaniljeis og piskefløde, der piskes sammen til en ensartet cremet masse uden klumper. Så det er faktisk fuldstændig som navnet softice antyder, nemlig blød is. Lige så snart softicen er lavet skal den enten sprøjtes ud i en vaffel, et bæger eller en lille skål, da den smelter hurtigt.
Ideer til toppings:
Softice er jo lig med toppings og krymmel, i hvert fald når man køber softice i kiosken eller hos isboden. Der findes mange forskellige slags krymmel og lækre toppings, som man kan komme ovenpå isen:
Krymmel
Chokoladesauce
Karamelsauce
Kakaopulver (gerne Oboy eller anden kakaopulver til at røre op med mælk)
Hakket chokolade (både hvid, mælk og mørk)
Knuste Oreos eller en anden slags kiks, f.eks. cookies
Mini skumfiduser
Hakkede nødder
Jeg har brugt vaniljeis til at lave softice, men du kan bruge alle slags is f.eks. jordbæris, chokoladeis, hindbæris, karamelis eller pistacieis. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavet softice
Ingredienser
Hjemmelavet softiceFremgangsmåde
Hjemmelavet softice
Lad isen tø en smule op. Skær isen i firkanter og kom dem op i en skål med piskefløde. Pisk til en cremet og ensartet masse uden klumper. Kom massen op i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt softicen ud i en lille skål, isbæger eller en vaffel. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar