Panini er blandt det bedste jeg ved. En grillet sprød sandwich med skinke, tomat og smeltet mozzarella. Jeg har lavet 4 panini med forskelligt fyld og jeg har grillet dem på en grillpande, men man kan også sagtens bruge en toaster. Jeg plejer at bruge Tefal Snack Collection med panini plader. Paninierne kan varieres med forskelligt kød, ost og grøntsager og er perfekt som hurtig og nem aftensmad eller som frokost. Prøv opskrifterne her og nyd den varme sol!
Ingredienser
Alle opskrifterne er til 1 panini
Panini 1:
2 skiver godt brød
2 skiver god skinke
Revet mozzarella ost
Frisk basilikum
Smør til stegning
Panini 2:
2 skiver godt brød
2 tsk. grøn pesto
4 skiver frisk mozzarella
2 små tomater i skiver
1/2 avocado i skiver
Smør til stegning
Panini 3:
2 skiver godt brød
2 tsk. grøn pesto
4 skiver frisk mozzarella
2 skiver Bresaola
4 skiver aubergine, ristet på panden i olivenolie
Frisk rucola
Smør til stegning
Panini 4:
Revet mozzarella ost
4 skiver frisk mozzarella
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Fyld paninierne med deres fyld og grill dem på en varm grillpande med smør. De skal ca. have 3 minutter på hver side. Server paninierne med det samme med f.eks. en af disse salater som tilbehør. Velbekomme!