Vegetar burger med quinoabøf og fetacreme – de lækreste burgere uden kød. Mhh jeg elsker en god snasket bruger med en god burgerbolle, dressing, grønt, bøf og ost. Men en snasket burger kan også laves vegetarisk, som jeg har gjort her med en lækker og sprød quinoabøf smagt til med ost og krydderier. Jeg har bagt bløde og luftige burgerboller efter denne opskrift, lavet en god cremet fetacreme/fetadip smagt til med frisk persille, syltede rødløg og diverse grøntsager. Prøv også min lækre crispy chicken bruger. Rigtig god fornøjelse!
Vegetar burger med quinoabøf og fetacreme
Ingredienser
Quinoabøffer (6 stk.)Fremgangsmåde
Quinoabøffer
Bland de kogte quinoa sammen med de øvrige ingredienser til en klistret og sammenhængende masse. Form massen til 6 lige store bøffer. Hvis du synes massen er lidt for klistret, så kan du tage lidt vand på fingrene, så er det nemmere at arbejde med.
Varm en pande op med olivenolie. Olivenolien skal helst dække hele bunden af panden. Steg bøfferne ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side eller indtil de bliver gyldne og sprøde. Lad bøfferne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Lav de øvrige elementer klar og saml burgerne med fetacreme, grøntsager og quinoabøffer. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar