Vegansk chokoladekage med frosting – Opskrift på den bedste svampede veganske chokoladekage med frosting. Denne chokoladekage, som er vegansk, er så god og virkelig svampet, fugtig og med lækker smag af kakao og kaffe. Kagen er pyntet med en luftig frosting med kakao og kaffe og toppet med hakket mørk chokolade og ristede hakkede hasselnødder. Kagen er bagt med udgangspunkt i denne svampede chokoladekage, men jeg har bare lavet den i en vegansk udgave med mandelmælk og plantesmør. Rigtig god fornøjelse!
Vegansk chokoladekage med frosting
Ingredienser
Vegansk chokoladekageFremgangsmåde
Vegansk chokoladekage
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Bland mandelmælk med æblecidereddike i en skål. Bland rørsukker med smeltet smør og kom det op i skålen sammen med mælken. Bland hvedemel, kakao, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt og sigt det i skålen. Pisk dejen godt med en elpisker. Vend tilsidst kaffen i. Beklæd en springform på 23-24 cm med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 30-35 minutter. Lad kagen afkøle.
Frosting
Pisk smør, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen med en elpisker og tilsæt kaffen og pisk til en luftig frosting.
Smør frostingen ud på den afkølede kage og pynt med chokolade og nødder. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar