Vaniljeis med citron og lakrids - Opskrift på den mest cremede hjemmelavede is
Opskrifter Livsstil Shop

Vaniljeis med citron og lakrids

Vaniljeis med citron og lakrids – den bedste og mest cremede is. Denne is laver min far rigtig ofte om sommeren, men heldigvis kan is jo spises året rundt. Isen er nemlig perfekt at servere som dessert til nytårsaften med en god brownie til og friske bær. Du kan også bare lave isen kun med vanilje eller du kan tilsætte frysetørrede hindbær eller jordbær til ismassen. Jeg har lavet isen på ismaskine, men hvis du ikke ejer en ismaskine, så kan du sagtens få det samme resultat, som hvis du bruger en ismaskine. Kom  ismassen i en beholder og rør i massen ca. hver halve time indtil isen har en cremet konsistens som softice. Herefter kan isen passe sig selv i fryseren. Rigtig god fornøjelse!

Vaniljeis med citron og lakrids

Is til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt + 4 t.
Ingredienser

Vaniljeis med citron og lakrids

6 æggeblommer

3 spsk rørsukker

Kornene fra 1 vaniljestang

5 dl piskefløde

Skal af en citron

2 spsk. lakridspulver eller lakridsgranulat

Fremgangsmåde

Vaniljeis med citron og lakrids

Pisk æggeblommer, rørsukker og vanilje sammen til en luftig og sej æggesnaps. Pisk fløden til en let skum i en anden skål og vend æggesnapsen i flødeskummet. Vend herefter citronskal og lakrids i. Kør massen på en ismaskine og hæld herefter isen i en beholder og stil den i fryseren i i hvert fald 4 timer. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.