Vaniljeis med citron og lakrids – den bedste og mest cremede is. Denne is laver min far rigtig ofte om sommeren, men heldigvis kan is jo spises året rundt. Isen er nemlig perfekt at servere som dessert til nytårsaften med en god brownie til og friske bær. Du kan også bare lave isen kun med vanilje eller du kan tilsætte frysetørrede hindbær eller jordbær til ismassen. Jeg har lavet isen på ismaskine, men hvis du ikke ejer en ismaskine, så kan du sagtens få det samme resultat, som hvis du bruger en ismaskine. Kom ismassen i en beholder og rør i massen ca. hver halve time indtil isen har en cremet konsistens som softice. Herefter kan isen passe sig selv i fryseren. Rigtig god fornøjelse!
Vaniljeis med citron og lakrids
Ingredienser
Vaniljeis med citron og lakridsFremgangsmåde
Vaniljeis med citron og lakrids
Pisk æggeblommer, rørsukker og vanilje sammen til en luftig og sej æggesnaps. Pisk fløden til en let skum i en anden skål og vend æggesnapsen i flødeskummet. Vend herefter citronskal og lakrids i. Kør massen på en ismaskine og hæld herefter isen i en beholder og stil den i fryseren i i hvert fald 4 timer. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar