Tunsalat – opskrift på lækker og nem tunsalat med majs. Tunsalat er en klassisk frokostret, som er virkelig nemt at lave og så smager det rigtig lækkert. Tunsalat kan bruges som fyld i en salat eller som fyld i en sandwich, f.eks. med dette lækre sandwichbrød. Jeg kommer sennep, mayonnaise, creme fraiche, rødløg, majs, friske persille og citronsaft i. Jeg elsker også at komme avocado tern eller kapers i tunsalaten. Prøv også at komme sriracha i, for en mere spicy variant. Rugbrød og tun er også en god kombination, især hvis rugbrødet er hjemmebagt. Tunsalaten kan også serveres som en snack med f.eks. rugbrødschips. Rigtig god fornøjelse!
Tunsalat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tunsalat
Rør alle ingredienserne sammen til en lækker og cremet tunsalat. Smag til med salt, peber og citronsaft. Nyd den med det samme eller opbevar den på køl i en tætsluttende beholder i et par dage. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar