Trøffelpasta - Cremet pastaret med trøffel

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Trøffelpasta

Trøffelpasta – Opskrift på nem, hurtig og lækker cremet pastaret med flødeost med trøffel og friskrevet trøffel. Denne pastaret er så cremet og perfekt at servere for en trøffelelsker. Pastaretten består af en cremet sauce med løg, hvidløg, pastavand, flødeost med trøffel, revet parmesan, citron, salt og peber. Der vendes pasta i saucen og så serveres retten med friskrevet trøffel.

Hvis man ikke vil bruge friske trøfler, så kan pastaretten pyntes med trøffelolie. Jeg har brugt rigatoni pasta, men andre slags pastaer kan også bruges. Det kan f.eks. være frisk pasta. Prøv også min opskrift på pasta med pistacie eller min opskrift på pasta med pestocreme og burrata. Rigtig god fornøjelse!

Trøffelpasta

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

Smelt smør på en pande og steg løg og hvidløg klare. Hæld pastavand på panden og lad det simre 1 minut. Tilsæt trøffelflødeost og rør det godt ud. Tilsæt parmesan, citronsaft, salt og peber. Lad saucen simre et par minutter og smag den til. Vend den kogte pasta i saucen.

Server trøffelpasta med friskrevet trøffel eller trøffelolie. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar